Tyristrand Vannverk

Videreføring av kokepåbud på Nakkerud

Vi jobber med å finne årsaken til oppblomstringen av koliformebakterien i vannet på Nakkerud.

Vi har ikke funnet feilen ennå og må derfor videreføre kokepåbudet til onsdag 25.10.2023.

Det skal tas nye vannprøver, tirsdag 17.10 og mandag-tirsdag i uke 43. Vi må ha svaret på disse prøvene før vi evt. kan oppheve kokepåbudet.

Vi har startet ekstra kloring av Høydebassenget på Nakkerud. Dersom du kjenner en lett klorlukt så er det helt normalt og ikke skadelig å drikke etter vannet er kokt opp på korrekt måte, eller for eksempelvis ikke skadelig for klesvask. Les gjerne igjennom innlegget om hva du bør gjøre hvis du får beskjed om å koke drikkevannet som ligger på Siste nytt (innlegget vil etter hvert flytte seg til Arkiv under siste nytt).

Noen lurer på om vi vil sette ut vannvogn. Vannet i vannvogna må også kokes før det drikkes, derfor vil det ikke bli satt ut vannvogn denne gangen. Ikke så lenge vi har vann i krana.

Alle berørte vi har telefonnummer til vil få en sms varsling om videreføring av kokepåbudet i løpet av mandag 16.10.2023. Dersom du ikke får varslingen vennligst ta kontakt med administrasjonen eller send oss en mail (post@tyristrandvannverk.no) med ditt tlf. nr.

Varslingen ble sendt ut ca. kl. 13.15 i dag.

Hilsen Administrasjonen.

Dele inlegget

Facebook
Email