Tyristrand Vannverk

Hvordan motta en faktura fra oss

Det kommer stadig telefoner om vi tilbyr avtalegiro og Efaktura avtale og hvordan man oppretter dette. Disse avtalene vil du finne mulighet til å opprette i din nettbank. Vi har 4 måter du kan motta faktura på og det er bare en måte som er gebyr belagt.

  • Papirfaktura: gebyr kr. 50,-  Alle nye tilknytninger vil få første faktura i papir dersom annet ikke er avtalt, gjelder også ved eierskifte.
  • Faktura på mail. Dersom du har oppgitt din mailadresse kan du få faktura på mail.
  • Avtalegiro. Dette er en avtale mellom deg som kunde og din bank. Settes opp i nettbanken og det kan legges inn et maks beløp pr. faktura, dersom maks beløpet er mindre enn faktura vil ikke faktura vil trukket. Avtalegiro går direkte uten godkjenning, et fast beløp trekkes og du ser ikke fakturaen. Dersom du ønsker se faktura kan du be om en fakturakopi på mail fra oss (fast avtale).
  • Efaktura. Settes opp i nettbank og er en avtale mellom banken og deg om betaling av faktura fra gitt avsender som i dette tilfellet er Tyristrand Vannverk. Ved oppsett av Efaktura avtale vil du få spørsmål om å oppgi referansenummer, det er ditt kundenummer (består av 5 siffer). Efaktura må godkjennes for å trekkes av banken. Her kan du endre beløpet, dato for betalingen eller avvise en innbetaling. Du har også mulighet til å se fakturaen,
Avtalegiro og Efaktura oppretter du selv i nettbank. Når dette er gjort vil det ta noe tid før det registreres i vårt system.

Har du problemer med å betale en faktura, ta kontakt med administrasjonen så finner vi en løsning sammen.

Purring: Dersom faktura ikke betales til forfall vil det generere en purring. Purringen sendes enten på mail, dersom det er mulig eller via papirfaktura. Alle purringer belastes med purregebyr kr. 35,-

Inkasso: Dersom ikke hovedfaktura eller purringen blir betalt sendes utestående kundefordring til inkassoselskapet Argus Kredit. Der følger normal prosedyre for inkasso saker.

Satser for gebyrer kan endres ved nyttår.

Dele inlegget

Facebook
Email